Hei vaan!

Siitä onkin hetki aikaa kun viimeksi kirjoitellut tänne mitään. Oli ihan hauska muistaa yhtäkkiä että omistan blogin, ja lukea noita vanhoja tekstejä... Päivitelläänpä nyt ensalkuun elämäntilannetta:

Miehen kanssa tosiaan palattiin yhteen elokuussa 2009, kuten edellisestä päivityksestä näkee. Sittemmin menimme kihloihin jouluna 2011, ja naimisiin halloweenina 2012. Elämme nyt pidennettyä kuherruskuukautta, tai ainakin siltä tuntuu... Elämä siis hymyilee parisuhderintamalla, ja aurinko paistaa joka päivä oikeen porottamalla tähän risukasaan. :)

Kissat... No, miehen kissa-allergia paheni keväällä 2012 niin pahaksi, että jouduimme kissoista luopumaan. Kissat muuttivat mukavan nuoren pariskunnan luokse, ja kuulen säännöllisin väliajoin kuulumisia sieltä. Kissoja en ole hennonnut katsomaan mennä, tuntuu jotenkin liian pahalta... Mutta kuulumisten perusteella voivat hyvin ja ovat tyytyväisiä elämäänsä.

Koira. Eli koira muutti taloon lokakuussa 2012, viikkoa ennen häitämme. Uuden perheenjäsenen myötä myös elämäntavat joutuivat hieman remonttiin: säännöllinen, päivittäinen ulkona käyminen tuli osaksi päivärutiineja, ja pitkät ulkoilulenkit siinä samalla. Fella, meille tullessaan kolmivuotias cockerspanieli, on vallannut hyvin tehokkaasti paikkansa perheessämme ja sydämissämme.

Työt ja koulu... Eli, edellisen päivityksen jälkeen päädyin opiskelemaan töiden ohella painotuotantoassistentiksi. Iltapuolella aikuiskoulutuksena parin vuoden homma. Valmistuin keväällä 2011, ja hieman ennen valmistumista pääsinkin sitten koulutuksen (yritysviestinnän tradenomi ja painotuotantoassistentti) mukaisiin töihin. Ko. hommat sitten loppuivat keväällä 2012, jonka jälkeen olinkin vuoden päivät työttömän. Ja nautin... Myönnän suoraan, oli mahtavaa kun oli aikaa harrastuksille ja rentoutumiselle. Kesä tosin ei silti suurta lomailutunnelmaa tarhonnut, kun vettä tuli koko ajan taivaalta. Mutta tosiaan, nyt keväällä 2013 pääsin sitten taas töihin, takaisin korvauskäsittelyn ihmeelliseen maailmaan, mutta eri firmaan kuin mistä keväällä 2011 lähdin. Työsuhde on määräaikainen, ja vakinaista työtä yritän koko ajan löytää...

Laihduttaminen: Eli, jojo-laihduttaminen on jatkunut vanhojen kaavojen mukaan, mistä seurauksena siis taas vuoden vaihtuessa alkoi laihduttaminen. 62 kilosta lähti kevään aikana reilu 10 kiloa pois, ja nyt pari kuukautta on mennyt sompaillessa 50,5 ja 53 kilon välillä.

Keväällä pistimme Kalorilaskurista tyttöjen kanssa tiimin pystyyn ja lähdimme mukaan BodyCampin järjestämään LadyPower-haasteeseen. Sen myötä sain uudet saliohjelmat (4 kertaa viikossa salia, 4-6 tuntia viikossa aerobista) sekä ruokavaliot, joista jälkimmäistä en ole kyllä noudattanut painnonnousua peläten... Ja tuntuu yllättävän vaikealta luopua viikottaisesta herkkupäivästä (eli totaalimässäämisestä yhtenä päivänä). Kolmessa kuukaudessa kuitenkin lihasmassa lisääntynyt 3 kiloa, painon pysyessä tosiaan jotakuinkin samoissa lukemissa. Laihduttaminen on nyt siis virallisesti ohi, ja uudet tuulet puhaltaa: BodyCamp järjesti kesäkuun lopulla Tryout-tilaisuuden, jonka kautta tulin valituksi mukaan valmennustiimiin: tähtäimenä siis bikini fitness -kilpailut tulevaisuudessa. Milloin, sitä en vielä tiedä, mutta siitä tulen varmasti raportoimaan kunhan lisää selviää! Eli, jatkossa blogi tulee kertomaan pääasiassa tästä uudesta projektista, treenaamisesta ja ruokavaliosta, ja fiiliksistä niihin liittyen.

29-vuotiaana päätin, että olen elämäni kunnossa 30-vuotiaana. Tavoite on jo saavutettu, joten 31-vuotiaana olen vieläkin paremmassa kunnossa!